managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Sommige Amerikanen vinden meer rust in auto dan in yoga

Posted by marcho on July 9th, 2018

Voor vele Amerikanen vormt een autorit vaak een rustpunt in het drukke dagelijkse leven. Dat is de conclusie van een onderzoek van het bureau Harris Poll en autobouwer Harris Poll bij meer dan tweeduizend consumenten in de Verenigde Staten. Vastgesteld werd dat 75 procent van de respondenten erkende nieuwe manieren te vinden om in de toenemende drukte rust te vinden. Daarbij bleek echter vaak van verrassende oplossingen gebruik gemaakt te worden. De onderzoekers stelden immers vast dat 20 procent van de Amerikanen rust vindt in het dagelijks gebruik van de auto. Yoga haalt daarentegen slechts 14 procent.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>