managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Kleine steden registreren sterkste emigratie

Posted by marcho on July 12th, 2018

Inwoners van kleine steden zijn sneller geneigd om te migreren dan burgers van grotere metropolen. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan het University College London (UCL), de Italiaanse Consiglio Nazionale Delle Ricerche (CNR) en de Universita di Pisa over migratiepatronen in de Verenigde Staten. Daarbij werd ook werd vastgesteld dat meestal wordt verhuisd naar een stad van gelijkaardige omvang.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>