managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Wereld beperkt investeringen in zonnekracht

Posted by marcho on July 12th, 2018

Tijdens de eerste helft van dit jaar werd wereldwijd in duurzame energie in totaal een bedrag van 132,8 miljard dollar geïnvesteerd. Dat betekende een daling met 1 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit een rapport van Bloomberg New Energy Finance. De daling wordt vooral toegeschreven aan zonnekracht, waar een achteruitgang met 19 procent werd geregistreerd. Vooral China verminderde zijn investeringen in zonnecentrales.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>