managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Werkvloer reageert positief op introductie artificiële intelligentie

Posted by marcho on July 12th, 2018

Steeds meer arbeidskrachten worden op de werkvloer geconfronteerd met artificiële intelligentie. In het algemeen reageren de werknemers positief op de introductie van het concept, maar toch kunnen ook een aantal reserves worden opgemerkt. Dat is de conclusie van een onderzoek van de consulenten BGG Gamma en Ipsos bij meer dan zevenduizend werknemers in Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>