managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Europa blijft genieten van toenemende toeristische belangstelling

Posted by marcho on September 13th, 2018

Europa kan blijven genieten van een groeiende interesse van toeristen uit andere continenten. Dat is de conclusie van een onderzoek van European Cities Marketing en ForwardKeys, die tijdens het tweede kwartaal van dit jaar de intercontinentale aankomsten met 8,4 procent zagen toenemen tegenover dezelfde periode vorig jaar. De belangrijkste bestemmingen bleven Londen en Parijs, maar de grootste groei werd geregistreerd bij reizigers uit Azië en Oceanië, Afrika, Centraal-Amerika en Zuid-Amerika, waar telkens een toename met meer dan 10 procent kon worden gemeld. Bij het intra-europese toerisme moest echter een daling met 4,1 procent worden gemeld.

Lees Verder

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>