managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Ook ouders zijn enthousiast over technologie

Posted by marcho on September 13th, 2018

Jongeren stellen zich tegenover nieuwe technologieën traditioneel enthousiaster op dan oudere bevolkingsgroepen. Maar er bestaat nog een andere verdeling. Ook ouders stellen zich positiever op tegenover nieuwe technische ontwikkelingen dan leeftijdsgenoten zonder kinderen. Dat is de conclusie van een onderzoek van het bedrijf Intel bij duizend consumenten in de Verenigde Staten. Vastgesteld werd dat 48 procent van de ouders menen dat opkomende technologieën belangrijke verbeteringen zullen brengen voor gemeenschappen over de hele wereld en het dagelijkse leven van individuele personen. Bij volwassenen zonder kinderen valt dat cijfer terug tot 36 procent.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>