managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Verspilling grootste gevaar digitale campagnes

Posted by marcho on September 14th, 2018

Een meerderheid van de marketeers zegt minstens één negatieve ervaring te hebben gehad met digitale campagnes. Dat is de conclusie van een onderzoek van de Audited Media Association of Australia (AMAA) bij meer dan vierhonderd marketeers. Vastgesteld werd dat 60 procent van de respondenten moet toegeven met digitale marketing al een negatieve ervaring te hebben gehad. Daarbij wordt vooral gewezen op de verspilling van financiële middelen. Volgens 70 procent hebben digitale marketing-campagnes een gedeelte van hun budget onnodig doen verdampen. Anderzijds blijkt slechts 13 procent gewag te maken van fraude.

Lees Verder

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>