managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Zuid-Korea heeft drukste vliegtuigroute ter wereld

Posted by marcho on September 14th, 2018

Zuid-Korea heeft de drukste vliegtuigroute van de wereld. Dat is de conclusie van een rapport van het bedrijf Routes. De verbinding tussen Gimp Airport in Seoul en de kuststad Jeju, waarbij een afstand van 450 kilometer moet worden afgelegd, ontvangt jaarlijks immers 13,4 miljoen reizigers. Op de tweede plaats staat Australië met de verbinding tussen Melbourne en Sydney, die jaarlijks 9,1 miljoen passagiers vervoert. De onderzoekers voegen eraan toe dat de regio Asia-Pacific in het algemeen de drukste vliegtuigroutes van de wereld heeft. Meer dan 70 procent van de honderd meest drukke verbindingen situeren zich immers in Azië en Oceanië.

Lees Verder

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>