managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Consument eist innovatie en ethiek

Posted by marcho on September 14th, 2018

Innovatie is voor de wereldwijde consument bijzonder belangrijk, maar tegelijkertijd wordt van de bedrijven geëist dat deze toepassingen op een ethische en verantwoordelijke manier zullen worden ingezet. Dat is de conclusie van een onderzoek van het digitale communicatiebureau WE Communications en consulent YouGov bij meer dan vijfentwintigduizend consumenten in Australië, China, Duitsland, India, Singapore, Zuid-Afrika, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Vastgesteld werd dat 97 procent van de respondenten van mening is dat merken innovatie moeten nastreven, maar daarbij een ethisch gedrag moeten garanderen.

Lees Verder

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>