managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Millennials en Generation Z belangrijkste publiek voor diamanten

Posted by marcho on September 14th, 2018

De opkomst van de millennials en vervolgens Generation Z heeft voor de diamantindustrie opmerkelijke opportuniteiten gecreëerd. Dat blijkt uit een rapport van diamantproducent De Beers. Opgemerkt wordt dat de twee leeftijdsgroepen gezamenlijk het voorbije jaar bijna 60 procent van alle diamant-aankopen in de Verenigde Staten voor hun rekening hebben genomen. Er wordt aan toegevoegd dat de bestedingskracht van de millennials tegen het begin van het volgende decennium definitief groter zal zijn geworden dan de financiële mogelijkheden van de babyboomers. Er moet daarbij volgens De Beers ook met een aantal nieuwe dynamieken rekening worden gehouden.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>