managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Engeland heeft meer bespaard dan Schotland en Wales

Posted by marcho on October 10th, 2018

Na de uitbraak van de financiële crisis hebben de lokale autoriteiten in Engeland veel meer bespaard dan in de andere delen van Groot-Brittannië. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de University of Cambridge. Opgemerkt wordt dat in Engeland sinds begin dit decennium de budgetten van de lokale besturen met bijna 24 procent zijn ingekrompen, tegenover slechts 12 procent in Wales en 11,5 procent in Schotland. De onderzoekers wijzen erop dat zesenveertig lokale besturen een budgetbeperking met meer dan 30 procent hebben doorgevoerd. Al die besturen blijken in Engeland te zijn gevestigd.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>