managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Geld is voor millennials grotere stressfactor dan voor babyboomers

Posted by marcho on October 10th, 2018

Voor millennials is geld een beduidend grotere bron van stress dan voor babyboomers. Dat blijkt uit een onderzoek van het bureau Willis Towers Watson (WTW) bij meer dan achtentwintighonderd werknemers in Groot-Brittannië. Vastgesteld werd dat financiële problemen voor 38 procent van de respondenten de grootste bron van stress vormden. Bij millennials loopt dat cijfer echter op tot 47 procent, tegenover slechts 24 procent voor babyboomers. De onderzoekers merken op dat millennials in het algemeen een grotere stress vertonen dan babyboomers. Bovendien bleek dat geld voor vrouwelijke werknemers een grotere bron van stress vormt dan voor hun mannelijke collega’s.

Lees Verder

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>