managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Podcasts breiden hun publiek verder uit

Posted by marcho on October 11th, 2018

De populariteit van podcasts neemt verder toe. Dat is de conclusie van een onderzoek van het bureau bij zeshonderd luisteraars in de Verenigde Staten. De onderzoekers stelden vast dat 17 procent van de Amerikaanse populatie minstens één keer per week podcasts beluisterd. In deze groep zegt 43 procent meer dan zes uur per week van podcasts gebruik te maken. Opgemerkt wordt podcasts nog steeds de grootste populariteit geniet bij mannen en millennials, maar kan ook in andere demografieën een toenemende belangstelling worden opgetekend. Comedy blijft het populairste type podcast.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>