managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Facebook domineert Amerikaanse markt videoreclame

Posted by marcho on October 11th, 2018

Het sociale netwerkbedrijf Facebook drijft snel zijn inkomsten uit videoreclame op. Het bedrijf zou inmiddels 25 procent van de totalebstedingen in digitale videoreclame in de Verenigde Staten opeisen. Dat blijkt uit een rapport van consulent eMarketeer. Opgemerkt wordt dat digitale videoreclame Facebook dit jaar in de Verenigde Staten 6,8 miljard dollar zal opleveren. Dat is een stijging met 42 procent tegenover vorig jaar. Facebook zou op de Amerikaanse markt voor sociale netwerken inmiddels 87 procent van de inkomsten uit videoreclame vertegenwoordigen, tegenover 8 procent voor Twitter en 5 procent voor Snap.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>