managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Drie op tien Britse tieners zijn geheelonthouder

Posted by marcho on October 11th, 2018

In Groot-Brittannië kent de alcoholconsumptie bij jongeren een gevoelige terugval. Niet alleen kiezen jongeren ervoor om minder alcohol te consumeren, maar ook steeds grotere groepen vervoegt de geheelonthouders. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan het University College London. Vastgesteld werd onder meer dat in de leeftijdsgroep tussen zestien en vierentwintig jaar twee jaar geleden 29 procent geen alcohol consumeert, tegenover 18 procent tien jaar voordien. Bovendien kan worden opgemerkt dat twee jaar geleden 17 procent nog nooit in zijn leven alcohol had gedronken, tegenover 9 procent tien jaar voordien.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>