managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Ook bedrijfsleven toont groeiende interesse in online video

Posted by marcho on October 11th, 2018

Ook het bedrijfsleven doet steeds vaker gebruik op online video. Dat is de conclusie van een onderzoek van het bureau Tubular Labs naar de productie van online video tijdens het tweede kwartaal van dit jaar. Opgemerkt wordt dat geen enkele videocategorie op de sociale netwerken Facebook en YouTube een groter groei laat optekenen dan het bedrijfsleven. Op Facebook werd een groei met 51,6 procent geregistreerd, maar ook op YouTube kon een toename met 23,4 procent worden gemeld. Op de tweede plaats staan telkens ouderschapsvideo’s met een respectievelijke score van 13,2 procent en 15 procent.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>