managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Shopper wil niet aan merken gebonden voelen

Posted by marcho on October 11th, 2018

Een meerderheid van de shoppers willen op langere termijn niet aan merken zijn gebonden. Desnoods is de consument bereid om een hogere prijs te betalen indien hij daarmee de band met een merk kan afhouden. Dat is de conclusie van een onderzoek van de Digital Marketing Association (DMA). Vastgesteld werd dat 73 procent van de consumenten een langdurig service-contract met een leverancier probeert te vermijden. Bovendien blijkt dat 54 procent op zoek gaat naar de meest flexibele abonnementsopties. Nochtans worden aan langere contracten vaak aanzienlijke tariefvoordelen gekoppeld.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>