managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Rommelig kantoor straalt uit op de bezitter

Posted by marcho on December 5th, 2018

Een extreem rommelige persoonlijke ruimte lijkt bezoekers ertoe te brengen te geloven dat de bezitter van de locatie neurotische neigingen heeft en ook een minder aangename persoonlijkheid zal hebben. Dat zegt een studie van wetenschappers aan de Universiteit van Michigan, gebaseerd op experimenten met honderdtachtig deelnemers die in kantoren met een uiteenlopende graad van netheid werden geplaatst. Wanneer bezoekers het idee krijgen dat de betrokkene slordig en onaangenaam zal zijn, kan volgens de onderzoekers de interesse in een mogelijke toekomstige collaboratie in het gedrang worden gebracht.

Lees Verder

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>