managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Populariteit flessenwater blijft groeien

Posted by marcho on December 6th, 2018

Vorig jaar bereikte de wereldwijde verkoop van premium gebotteld water een omzet van 16,5 miljard dollar, Dat is 48 procent meer dan vijf jaar eerder, waarbij de categorie ook een sterke waardetoename toont. Dat is de conclusie van een onderzoek door Zenith Global. De categorie toont een jaarlijkse groei van 8,1 procent en een volumegroei van 4,8 procent. Dit illustreert hoe consumenten een meerwaarde zoeken in hun aankopen en zich richten op premiummerken. Het consumptievolume van premium waters steeg dan ook sterk met 26 procent over een periode van vijf jaar tot 11,2 miljard liter.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>