managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Poolse economen waarschuwen voor gigantische crash

Posted by marcho on December 6th, 2018

De nabije toekomst van de wereldeconomie ziet er extreem somber uit. Dat zegt een onderzoek door onderzoekers van het Institute of Nuclear Physics van de Poolse Academie van Wetenschappen in Krakau. De wetenschapper zegt dat in ongeveer een dozijn jaren, de wereld een ongekende financiële meltdown kan verwachten. De studie zegt Black Monday, het uiteenspatten van de dotcom-zeepbel en het faillissement van de Lehman Brothers schokte de wereldeconomie, maar ze waarschuwen dat de wereld binnenkort te maken krijgt met zo’n gigantische ineenstorting van de financiële markten dat alle eerdere crashes zullen verschijnen als kleine struikelblokken in vergelijking.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>