managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Mobiele apparaat steeds meer basis shopping-patroon

Posted by marcho on December 6th, 2018

Mobiele apparaten worden snel het belangrijkste shopping-instrument van de consument. Dat zegt een onderzoek van GfK Research, gebaseerd op een onderzoek in vijfendertig landen. De onderzoekers ontdekten dat 45 procent van de respondenten erkent dat mobiele apparaten de basis van hun shopping-patroon zijn geworden. Dat is een opmerkelijke groei tegenover vorig jaar, toen slechts een score van 29 procent kon worden opgetekend. Het onderzoek bracht ook aan het licht dat de smartphone steeds meer aan het begin en de afronding van een aankoop staat. Tegelijkertijd moet volgens de onderzoekers echter nog wel met een aantal knelpunten worden afgerekend.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>