managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Controles blijven grootste frustraties vliegtuigpassagier

Posted by marcho on December 6th, 2018

Reizigers verwachten meer informatie en automatisering, maar staat anderzijds op een respect voor zijn privacy. Bovendien blijkt een menselijke benadering nog steeds belangrijk. Dat is de conclusie van een onderzoek van de International Air Transport Association (IATA), gebaseerd op een enquête bij meer dan tienduizend passagiers uit bijna honderdvijftig landen. Vastgesteld werd dat de passagier onder meer realtime reisinformatie wil geleverd hebben, terwijl biometrische identificering wordt gevraagd om de reisformaliteiten te vergemakkelijken. Douane en veiligheidscontroles blijven de belangrijkste frustraties.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>