managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Consument vindt prijsvoordeel belangrijker dan technologie

Posted by marcho on February 9th, 2019

Consumenten zijn geïnteresseerd in technologieën die hun winkelervaring kan verbeteren. Wanneer ze echter moeten een keuze moeten maken, blijkt een meerderheid prijsvoordelen belangrijker te vinden. Dat is de conclusie van een onderzoek van de prijsvergelijkingssite Ultimate Coupon bij vierhonderd consumenten in de Verenigde Staten. Vastgesteld werd dat 63 procent van de consumenten prijsvoordelen nog altijd als het sterkste verkoopargument bestempelt. Toch merkte 36 procent op een grote interesse te hebben in nieuwe technologieën die hun retailbeleving zou kunnen versterken.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>