managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Europese luchthavens registreren recordaantal passagiers

Posted by marcho on February 10th, 2019

Het voorbije jaar hebben de Europese luchthavens in totaal 2,34 miljard passagiers ontvangen. Dat betekende een stijging met 6,1 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van sectororganisatie ACI Europe, die gewag maakt van een nieuw record. Er is wel een vertraging merkbaar tegenover het jaar voordien, toen nog een groei met 8,5 procent kon worden gemeld. In de Europese Unie was er een toename met 5,4 procent, tegenover een stijging met 7,7 procent het jaar voordien. In de andere Europese landen werd een groei met 8,3 procent geregistreerd, tegenover 7,7 procent het jaar voordien.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>