managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Toerisme blijft zijn hoogconjunctuur verder zetten

Posted by marcho on February 10th, 2019

De wereldwijde toeristische industrie zet zijn succesverhaal voort. Het voorbije jaar konden opnieuw uitzonderlijke prestaties worden gemeld. Dat blijkt uit een rapport van consulent IPK International. Tijdens de eerste acht maanden van het voorbije jaar kon een groei met 6 procent worden opgetekend. Opgemerkt wordt dat vakanties in alle regio’s een bijzonder belangrijke groeimotor blijven. In die sector kon een toename met 7 procent worden gemeld. Citytrips zetten hun stijgende trend voort, maar ook de tourvakanties blijken zich opnieuw te herstellen. Positieve cijfers worden ook opgetekend bij de cruises en het halal toerisme.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>