managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Expats sparen onvoldoende voor hun pensioen

Posted by marcho on February 11th, 2019

In het Midden-Oosten blijken weinig expats voor hun pensioen te kunnen sparen. Dat blijkt uit een studie van consulent Hoxton Capital Management. De onderzoekers stelden vast dat 85 procent van de buitenlanders in de regio niet voor hun pensioen spaarden. Boven vond 47 procent dat ze het zich niet kunnen veroorloven om op de verhoopte manier te sparen. Tot 66 procent van de buitenlanders is bij zijn vertrek na afloop van zijn missie armer dan bij zijn aankomst. De onderzoekers zeggen dat de meeste expats het pensioen als een levensfase beschouwen die in een verre toekomst ligt.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>