managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Werkgever wordt meer vertrouwd dan het bedrijfsleven

Posted by marcho on February 11th, 2019

Het vertrouwen van de wereldbevolking in zijn belangrijkste instellingen – zoals de media en belangengroepen – kent weliswaar een lichte stijging, maar blijft in het algemeen op een bescheiden niveau. Dat blijkt uit een onderzoek van het bureau Edelman, gebaseerd op interviews met meer dan dertigduizend mensen. Het rapport toont dat 75 procent van de wereldwijde arbeidspopulatie aangeeft zijn werkgever te vertrouwen. In de Verenigde Staten loopt dat cijfer verder op tot 80 procent. Die score ligt 19 procentpunt hoger dan het bedrijfsleven in het algemeen. Terwijl echter het vertrouwen in het bedrijfsleven op een bescheiden niveau blijft, haalt technologie een hoge score.

Lees Verder

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>