managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Executives beseffen de waarde van sociale media

Posted by marcho on February 11th, 2019

Bedrijfsleiders zijn het erover eens dat sociale media een grote impact kan hebben op de merkbekendheid van hun onderneming. Dat is de conclusie van een rapport van wetenschappers aan de University of Massachusetts, gebaseerd op interviews met leidinggevenden van meer dan honderd bedrijven met een omzet tussen 2 miljoen en 400 miljoen dollar. De onderzoekers ontdekten dat 96 procent van de respondenten het erover eens was dat sociale media relaties genereren met consumenten en klanten. De studie toonde tevens aan dat 84 procent van de leidinggevenden overtuigd zijn dat sociale media essentieel zijn voor zakelijk succes. Dit cijfer is op amper drie jaar met 10 procentpunt gestegen.

Lees Verder

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>