managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Amerikaanse sedan heeft veel van zijn populariteit verloren

Posted by marcho on February 12th, 2019

Hoewel de economie van de Verenigde Staten volop draait en de werkloosheid tot een dieptepunt is teruggezakt, dreigt de Amerikaanse autosector met een recessie geconfronteerd te worden. Dat zeggen Keith Naughton, David Welch en Gabrielle Coppola, analisten van het persbureau Bloomberg. Zij wijzen erop dat de Amerikaanse autobouwers fabrieken sluiten, ploegen afschaffen en duizenden ontslagen plannen. De terugval moet volgens de analisten worden toegeschreven aan de markt van de traditionele sedans, die amper zes jaar geleden nog de helft van de verkoop vertegenwoordigden, maar inmiddels veel van hun populariteit hebben moeten inboeten.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>