managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Zachte vaardigheden centraal op wereldwijde rekruteringsmarkt

Posted by marcho on February 12th, 2019

Dit jaar zal op de internationale arbeidsmarkt een grote aandacht uitgaan naar zachte vaardigheden. Dat is de conclusie van een rapport van het professionele sociale netwerk Linkedin, gebaseerd op een wereldwijd onderzoek met meer dan vijfduizend professionals. De onderzoekers ontdekten dat meer dan 90 procent van de respondenten van mening was dat zachte vaardigheden even belangrijke zijn als de traditionele vakkennis. Voor 82 procent zijn voor het succes van hun bedrijf zachte vaardigheden nu belangrijker dan ooit voordien. Creativiteit, overtuigingskracht, aanpassingsvermogen, samenwerking en time-management blijken de meest gevraagde zachte vaardigheden.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>