managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Eigenaars huisdieren tevreden over services luchtvaart

Posted by marcho on March 14th, 2019

De meerderheid van de eigenaars van huisdieren zegt tevreden te zijn over de services die door luchtvaartmaatschappijen worden geboden. Dat blijkt uit een rapport van de organisatie Petlife Today, die ruim duizend passagiers over vliegtuigreizen met huisdieren ondervroeg. Vastgesteld werd dat veiligheidsproblemen de belangrijkste reden zijn waarom passagiers hun huisdieren niet mee op het vliegtuig zouden nemen. Minder dan een kwart van de eigenaars zegt moeilijkheden ervaren te hebben om met de maatschappij een bevredigende overeenkomst over het transport van hun huisdier te hebben kunnen treffen.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>