managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Een op drie werknemers voelt zich ongelukkig

Posted by marcho on March 14th, 2019

Een op de drie werknemers voelt zich ongelukkig in zijn professionele situatie. De helft van alle werknemers wil bovendien eerder werkzekerheid dan een loonsverhoging. Dat blijkt uit een onderzoek van consulent Investors in People bij een groep werknemers in Groot-Brittannië. De onderzoekers kwamen daarbij onder meer tot de vaststelling dat 45 procent van de ondervraagden dit jaar een nieuwe werkgever hoopt te vinden. Een even grote groep zegt liever werkgaranties te hebben dan een loonsverhoging van 3 procent. Slechts 5 procent van de respondenten zegt vertrouwen in zijn leiders te hebben. Volgens 16 procent is stress de belangrijkste reden om naar ander werk uit te kijken.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>