managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Gemeenschappelijke doelen creëert vriendschapsbanden

Posted by marcho on April 14th, 2019

Dolfijnen kunnen banden van verstandhouding smeden om gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken. Dat is de conclusie van een onderzoek onder leiding van wetenschappers aan de Federal University of Rio de Janeiro. De onderzoekers kwamen tot vaststelling dat vissers aan de kusten van Laguna in Brazilië een opmerkelijk samenwerkingsverband hebben gesloten met een groep tuimelaars. De samenwerking laat beide groep toe om bij het vissen gemakkelijker buit te maken. De dolfijnen die aan de samenwerking deelnamen, bleken echter ook buiten de jacht een sterke onderlinge band te hebben.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>