managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Slechts minderheid consumenten houdt van reclame

Posted by marcho on April 14th, 2019

Slechts een kleine minderheid van de consumenten geniet echt van reclame. Dat blijkt uit een onderzoek van het bureau Kantar bij een groep consumenten in Groot-Brittannië. De onderzoekers kwamen daarbij tot de vaststelling dat slechts 11 procent van de respondenten erkent reclame leuk te vinden. Daarentegen bleek dat 55 procent benadrukt tegenover advertenties compleet apathisch te blijven, tegenover 53 procent vorig jaar. Ook geeft 56 procent van de ondervraagden bezwaar te maken tegen het feit dat ze met reclame op basis van hun online activiteit benaderd zouden worden. Wel zei 61 procent open te staan voor relevante reclame.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>