managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Wereldwijde computerverkoop gaat verder achteruit

Posted by marcho on April 14th, 2019

Dit jaar zullen wereldwijd 2,21 miljard computers, tablets en mobiele telefoons worden verscheept. Dat betekent een status-quo of zelfs een lichte daling tegenover vorig jaar. Dat is de conclusie van een rapport van consulent Gartner. De onderzoekers merken daarbij op dat de verkoop van personal computers ook dit jaar een verdere terugval zal kennen. Daarmee wordt de trend van de voorbije jaren verder gezet. Ook de verkoop van mobiele telefoons zal volgens Gartner echter een inkrimping moeten melden, al wordt voor volgend jaar een heropleving in het vooruitzicht gesteld. De onderzoekers waarschuwen wel dat de duurdere telefoons wellicht een langere levenscyclus zullen krijgen.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>