managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Darknet heeft drukke marktplaats voor nieuwe drugs

Posted by marcho on April 15th, 2019

Op het darknet worden massale hoeveelheden nieuwe drugs aangeboden. Dat is de conclusie van een rapport van wetenschappers aan de Australian National University (ANU). De onderzoekers maken daarbij gewag van alarmerende hoeveelheden van synthetische opioïden zoals fentanyl en carfentanil. De wetenschappers voegen er aan toe dat deze drugs bijna even gemakkelijk te verkrijgen zijn dan de aankoop van een boek op Amazon. Gewag wordt gemaakt dat elke dag miljoenen dosissen drugs online te koop worden aangeboden. De onderzoekers hebben het over een gemiddelde voorraad tussen vijftien en tweeëntwintig kilogram.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>