managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Australië populairste bestemming voor rijke expats

Posted by marcho on April 21st, 2019

Australië was voor rijke expats het voorbije jaar de populairste bestemming. Dat blijkt uit een rapport van de AfrAsia Bank en de New World Wealth over de migratiestromen onder de wereldwijde populatie van individuen met een persoonlijke vermogen van minstens 1 miljoen dollar. Volgens het rapport bestaat deze groep uit ongeveer 14 miljoen individuen. Het voorbije jaar zouden 108.000 vermogende personen naar een ander land zijn geëmigreerd. Het jaar voordien was er sprake van 95.000 emigraties. Australië was daarbij vorig jaar de populairste bestemming. Het land ontving 12.000 buitenlandse miljonairs, gevolgd door de Verenigde Staten (10.000), Canada (4.000), Zwitserland (3.000) en de Verenigde Arabische Emiraten (2.000).

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>