managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Gebruikers sociale media vertrouwen vooral collega’s

Posted by marcho on April 21st, 2019

Gebruikers van sociale media vindt content van collega’s betrouwbaarder en authentieker dan materiaal dat door merken wordt aangeleverd. Dat blijkt uit een onderzoek van consulent Olapic, gebaseerd op een enquête bij vijfduizend gebruikers van sociale media in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland. Vastgesteld werd dat 44 procent van de gebruikers van sociale media toegeeft influencers te volgen. De onderzoekers zeggen dat consumenten hun echte, ongefilterde gevoelens over producten en diensten delen, waardoor hun boodschappen voor andere consumenten een groter niveau van betrouwbaarheid bereiken.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>