managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Alleenstaande vrouwen financieel beter geïnformeerd dan hun gehuwde seksegenotes

Posted by marcho on April 21st, 2019

Alleenstaande vrouwen voelen zich beter geïnformeerd over hun financiën dan gehuwde seksegenotes. Dat blijkt uit een onderzoek van de Zwitserse financiële groep UBS naar de karakteristieken van vrouwelijke investeerders. Vastgesteld werd dat de meeste vrouwelijke millennials zouden willen huwen. Daarbij blijkt 79 procent te verwachten dat hun toekomstige echtgenoot financiële zekerheid zou bieden. Anderzijds blijkt echter dat 45 procent van de alleenstaande vrouwen kennis heeft over beleggingen. Bij hun gehuwde seksegenotes valt dat niveau echter terug tot 28 procent.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>