managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Japan ontving vorig jaar meer dan 30 miljoen toeristen

Posted by marcho on April 22nd, 2019

Japan heeft het voorbije jaar 31,62 miljoen buitenlandse bezoekers ontvangen. Dat betekende een stijging met 6,2 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van het Japan Tourism Agency. Opgemerkt wordt dat de toeristische groei weliswaar een duidelijke vertraging laat optekenen, maar wel konden voor de eerste keer de grens van dertig miljoen buitenlandse toeristen worden gemeld. De groei werd vooral gedragen door bezoekers uit andere Aziatische landen. Twee jaar geleden kon nog een stijging met 19,9 procent worden gemeld. Volgend jaar wil Japan veertig miljoen buitenlandse toeristen kunnen ontvangen.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>