managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Rolex blijft merk met beste reputatie van de wereld

Posted by marcho on April 22nd, 2019

Rolex is wereldwijd het merk met de beste reputatie. Dat blijkt uit een rapport van het Reputation Institute. De Zwitserse horlogefabrikant behoudt daarmee zijn eerste plaats van het jaar voordien. Het luxemerk voert al vier jaar op rij de wereldwijde ranglijst van het Reputation Institute aan. Rolex gaat in de rangschikking Lego, Walt Disney, Adidas en Microsoft vooral. De rest van de top tien bestaat uit Sony, Canon, Michelin, Netflix en Bosch. Netflix is in de top tien een opmerkelijke nieuwkomer. De reputatie van de wereldwijde merken kenden het voorbije jaar een stijging met 0,9 procentpunt. Het jaar voordien was er nog sprake geweest van een daling met 1,4 procentpunt.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>