managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Voor vrouwen is Australië veiligste land ter wereld

Posted by marcho on April 22nd, 2019

Australië is voor vrouwen het veiligste land van de hele wereld. Dat blijkt uit een rapport van consulent New World Wealth. Australië voert het tweede jaar op rij de ranglijst aan. Op de tweede plaats staat Malta, gevolgd door IJsland, Nieuw-Zeeland en Canada. Het veiligheidsniveau voor vrouwen is volgens de onderzoekers een van de beste parameters om te kunnen voorspellen welke landen op lange termijn op een groeiende rijkdom zullen kunnen rekenen. Er kan volgens New World Wealth tussen beide factoren een correlatie van meer dan 90 procent worden gemeld. Opgemerkt wordt dat grote Europese steden, zoals Londen en Parijs, voor vrouwen de jongste jaren minder veilig zijn geworden.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>