managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Mobiele internet-of-things heeft meer dan één miljard verbindingen

Posted by marcho on May 14th, 2019

Het mobiele internet-of-things telde eind vorig jaar 1,2 miljard verbindingen. Dat betekende een stijging met 70 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van consulent Berg Insight. De onderzoekers merken op dat de groei vooral is gestuwd door een uitzonderlijke adoptie van de technologie in China, dat 63 procent van alle installaties voor zijn rekening nam. Volgens Berg Insight mag de volgende periode nog een sterkere verdere groei worden verwacht. Over vier jaar mag volgens het rapport immers gerekend worden op ongeveer 9 miljard aansluitingen. De inkomsten van de sector lieten vorig jaar een stijging met 19 procent tot 6,7 miljard euro optekenen.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>