managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

België toeristisch bijna meest diverse land ter wereld

Posted by marcho on May 14th, 2019

Vanuit het oogpunt van de internationale toerist is Benin de meest diverse bestemming van de hele wereld. België staat op de tweede plaats. Dat blijkt uit een rapport van Rickshaw Travel. De top tien bestaat verder uit Surinama, Brazilië, Mozambique, Ivoorkust, Canada, Zwitserland, Zuid-Afrika en Estland. De onderzoekers wijzen erop dat Benin, een klein Franssprekende natie uit West-Afrika, zijn eerste plaats vooral dankt aan zijn grote meertaligheid. In Benin zouden zesenvijftig verschillende talen worden gesproken. België dankt zijn tweede plaats in grote mate aan zijn uitzonderlijk progressieve opstelling tegenover de seksuele, religieuze en persoonlijke vrijheden.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>