managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Arbeidsmarkt London City heeft veel moeten inleveren

Posted by marcho on May 15th, 2019

Het financiële centrum van Londen heeft op twee jaar ongeveer 50 procent van zijn tewerkstelling moeten inleveren. Er werden ook beduidend minder sollicitanten geregistreerd. Dat is de conclusie van een rapport van consulent Morgan McKinley. De onderzoekers wijzen naar de jarenlange verwarring die rond het eventuele vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie over de Britse financiële sector blijft wegen. Ook een aantal andere rapporten gaf al te kennen dat de groei van de Londense service-sector nagenoeg volledig is stilgevallen. Bedrijven en werknemers wensen immers geen risico’s nemen en gaan op zoek naar alternatieven.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>