managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Hilton verdringt Marriott als grootste hotelgroep ter wereld

Posted by marcho on May 15th, 2019

Hilton heeft Marriott als grootste hotelgroep van de wereld verdrongen. Dat blijkt uit een rapport van consulent Brand Finance. Volgens het rapport had de totale portfolio van de groep Hilton eind vorig jaar een gecombineerde waarde van 14,7 miljard dollar. Dat betekende een stijging met 17 procent tegenover het jaar voordien. De waarde van Marriott International viel daarentegen met 8 procent tot 12,9 miljard dollar terug. Op de derde plaats staat Wyndham, waar een achteruitgang met 8 procent tot 7,3 miljard dollar werd opgetekend. De drie snelst groeiende hotelmerken – Homewood Suites, DoubleTree en Hampton – behoren tot de portefeuille van Hilton.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>