managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Marketing verhoogt zijn budgetten voor influencers

Posted by marcho on May 15th, 2019

De marketingsector zal in de toekomst een groter deel van zijn budgetten aan influencers toewijzen. Dat is de conclusie van een rapport van consulent RhythmOne. Opgemerkt wordt dat de budgetten voor influencers de voorbije achttien maanden al bijna een verdrievoudiging hebben gekend. Benadrukt wordt dat deze beweging de volgende periode wellicht nog een versnelling zal kennen. Het rapport wijst er onder meer op dat elke dollar investering in influencers een uiteindelijke mediawaarde van 8,12 dollar oplevert. Het onderzoek toont verder dat 85 procent van de influencer-campagnes gebruik maken van sociale media.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>