managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Technologie helpt luchtvaart meer bagage recupereren

Posted by marcho on May 15th, 2019

Technologieën die het mogelijk maken om het parcours van goederen op te volgen, heeft ook een gunstige impact op de verloren bagage in de luchtvaart. Dat blijkt uit een onderzoek van het bedrijf Sita blijkt dat het verlies van bagage door de technologie met 66 procent kon worden beperkt. Vorig jaar bleken wereldwijd nog 5,69 koffers per duizend passagiers verloren gegaan. In cijfers zijn geen grote verbeteringen merkbaar, maar de onderzoekers wijzen er wel op dat het volume bagage in de internationale luchtvaart de voorbije periode een sterke groei heeft gekend. Vorig jaar zouden in totaal 4,27 miljard koffers op luchthavens zijn behandeld.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>