managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Intelligente speakers vinden snel hun weg naar consument

Posted by marcho on May 16th, 2019

De televisie, smartphone en laptop blijven de drie meest populaire apparaten die in een Amerikaans huishouden kan worden aangetroffen, maar er moet wel een opmerkelijke stijging van het bezit van intelligente speakers worden opgetekend. Dat is de conclusie van een onderzoek van de Consumer Technology Association (CTA). De onderzoekers stelden daarbij vast dat in de Verenigde Staten inmiddels 31 procent van alle huishoudens in het bezit zijn van een intelligente speaker. Drie jaar geleden was er slechts sprake van een penetratie van 8 procent. Ook het voorbije jaar werd nog een groei met 100 procent opgetekend.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>