managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Burger moet gemiddeld met drie belangrijke tegenslagen rekening houden

Posted by marcho on May 17th, 2019

Gemiddeld moet de burger in zijn leven met drie belangrijke tegenslagen rekening houden. Dat is de conclusie van een onderzoek van de organisatie Funding Guru bij tweeduizend burgers in Groot-Brittannië. De onderzoekers stelden vast dat 65 procent van de ondervraagden minstens een keer in zijn leven met een zware tegenslag heeft moeten raken. Daarbij wijst 51 procent van de respondenten naar het verlies van een geliefde, gevolgd door een ziekte (42 procent) en liefdesproblemen (33 procent). Daarnaast maakt 28 procent gewag van het verlies van een baan, terwijl 19 procent naar een ruzie met een goede vriend verwijst.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>